Kwota za wyżywienie dziecka za miesiąc listopad 2025 roku:
18 dni roboczych (od 03.10 – 28.11.2025 r.)
X obiad 5,30 zł
95,40 zł
PROSIMY O WPŁATY ZA POMOCĄ APLIKACJI ZAMÓW POSIŁEK
numer konta 44 1240 3259 1111 0000 2989 1193
Publiczna Szkoła Podstawowa Nr 33 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu
ul. Kolberga 5, 26-600 Radom
Bank: Pekao S.A.
Wpłat dokonujemy do 5 listopada!
Po dokonaniu wpłaty zamawiamy posiłki w aplikacji na cały miesiąc.
Nieobecności dzieci na posiłkach należy zgłaszać tylko poprzez aplikację Zamów posiłek do godziny 8.00.
Wszystkie nieobecności zgłoszone z zachowaniem powyższego terminu będą odliczane od wpłaty za kolejny miesiąc.
W przypadku rezygnacji z posiłków prosimy o informację do sekretariatu wysyłając wiadomość poprzez dziennik elektroniczny librus. Rezygnacja dotyczy kolejnego (kolejnych miesięcy), pełnego miesiąca.
Po zgłoszeniu rezygnacji z posiłków rozliczenia dokonywane będą 30 grudnia i 30 czerwca w danym roku szkolnym.
Opłaty za obiady należy dokonywać tylko w wyznaczonych dniach wg harmonogramu:
|
OPŁATA ZA MIESIĄC |
WPŁATA PRZELEWEM |
|
LISTOPAD 2025 |
01 – 05.11.2025 r. |
|
GRUDZIEŃ 2025 |
01 – 05.12.2025 r. |
|
STYCZEŃ 2026 |
01 – 05.01.2026 r. |
|
LUTY 2026 |
01 – 05.02.2026 r. |
|
MARZEC 2026 |
01 – 05.03.2026 r. |
|
KWIECIEŃ 2026 |
01 – 05.04.2026 r. |
|
MAJ 2026 |
01 – 05.05.2026 r. |
|
CZERWIEC 2026 |
01 – 05.06.2026 r. |
Godziny posiłków: od 11.15 – 13.30
Jadłospis 31 października 2025 r. - 17 listopada 2025 r.
- 31 października 2025 r. (piątek): Ziemniaki(200g)(ziemniaki, sól niskosodowa) z zieloną pietruszką i koprem, hamburger rybny z miruny(90g) panierowany smażony (ryba miruna, jajka, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), mąka kukurydziana, sól niskosodowa, pieprz cytrynowy, olej rzepakowy), surówka z kapusty kiszonej z marchewką, szczypiorem, jabłkiem i olejem rzepakowym (100g) (kapusta kiszona, marchewka, jabłko, szczypior, pieprz czarny, olej rzepakowy). Kompot z owoców mieszanych (200ml) (truskawka, śliwka, aronia, porzeczka, agrest).
- 3 listopada (poniedziałek): Zupa warzywna (300ml) na żeberkach wieprzowych(30g) i kiełbasie wieprzowej (20g) z grochem, zieloną pietruszką, koprem i majerankiem (żeberka wieprzowe, kiełbasa wieprzowa, marchewka, pietruszka, seler, por, ziemniaki, groch, cebula, ziele angielskie, liście laurowe, sól niskosodowa, pieprz czarny, pietruszka zielona, koper, majeranek), pieczywo pszenno-żytnie (mąka pszenna, żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól), pszenno-żytnie z ziarnami (mąka pszenna, żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól, słonecznik, siemię lniane, otręby pszenne, sezam) i żytnie (mąka żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól). Ciasto drożdżowe (mąka pszenna, jajka, olej, cukier8%, margaryna70%). Pomarańcz. Baton zbożowy.
- 4 listopada (wtorek): Makaron durum spaghetti (50g) (makaron durum(mąka pszenna), sól niskosodowa), sos z mięsa wieprzowego(90g) z koncentratem pomidorowym i żółtym serem (szynka wieprzowa, karczek wieprzowy, cebula, koncentrat pomidorowy30%, pomidory krojone, ser żółty(z mleka), oregano, bazylia, zioła prowansalskie, czosnek, sól niskosodowa, pieprz czarny, olej rzepakowy, mąka pszenna), pikle z ogórka świeżego(70g). Sok owocowy(200ml).
- 5 listopada (środa): Ziemniaki(200g)(ziemniaki, sól niskosodowa) z zieloną pietruszką i koprem, schab wieprzowy(90g) w sosie własnym(schab wieprzowy, cebula, olej rzepakowy, sól niskosodowa, pieprz czarny), surówka z marchwi, jabłka (100g) z chrzanem (marchew, jabłko, cukier, sok z cytryny, chrzan, olej rzepakowy). Kompot z owoców mieszanych (200ml) (truskawka, porzeczka, agrest, śliwka, aronia). Jogurt naturalny.
- 6 listopada (czwartek): Zupa warzywna(300ml) na kurczaku(30g) i golonce wieprzowej(20g) z dynią(krem), makaronem(makaron(mąka pszenna), sól niskosodowa) zieloną pietruszką i koprem (kurczak, golonka wieprz., marchewka, pietruszka, por, seler, ziemniaki, dynia, imbir, śmietana18%(z mleka), ziele angielskie, liście laurowe, sól niskosodowa, pieprz czarny, pietruszka zielona, koper), babka piaskowa (mąka pszenna, cukier3%, mąka sojowa, jajka), mandarynka.
- 7 listopada (piątek): Ziemniaki(200g)(ziemniaki, sól niskosodowa) z zieloną pietruszką i koprem, filet rybny z miruny(90g) panierowany smażony (ryba miruna, jajka, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), mąka kukurydziana, sól niskosodowa, pieprz cytrynowy, olej rzepakowy), surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, koprem i olejem rzepakowym (100g) (kapusta pekińska, marchewka, jabłko, sól niskosodowa, sok z cytryny, koper, pieprz czarny, olej rzepakowy). Kompot z owoców mieszanych (200ml) (truskawka, śliwka, aronia, porzeczka, agrest).
- 12 listopada (środa): Zupa barszcz biały (300ml) na żeberkach wieprzowych (30g) i kiełbasie wieprzowej (20g) z jajkiem, zieloną pietruszka, koprem i majerankiem (żeberka wieprzowe, kiełbasa wieprzowa, ziemniaki, żurek staropolski (woda, mąka żytnia, mąka pszenna, czosnek), jajka, chrzan, majeranek, śmietana18% (z mleka), ziele angielskie, liście laurowe, sól niskosodowa, pieprz czarny, pietruszka zielona, koper) pieczywo pszenno-żytnie (mąka pszenna, żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól), pszenno-żytnie z ziarnami (mąka pszenna, żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól, słonecznik, siemię lniane, otręby pszenne, sezam) i żytnie (mąka żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól). Kiwi.
- 13 listopada (czwartek): Kasza gryczana (50g) prażona (kasza gryczana, sól niskosodowa, olej rzepakowy), pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym z zieloną pietruszką i koprem (łopatka wieprz.50g, szynka wieprz.20g, cebula, jaja7g, koper, mąka pszenna5g, koncentrat pomidorowy), surówka z kapusty pekińskiej z marchewką, koprem i olejem rzepakowym (100g) (kapusta pekińska, marchewka, jabłko, sól niskosodowa, sok z cytryny, koper, pieprz czarny, olej rzepakowy). Kompot z owoców mieszanych (200ml) (truskawka, śliwka, aronia, porzeczka, agrest).
- 14 listopada (piątek): Ziemniaki(200g)(ziemniaki, sól niskosodowa) z zieloną pietruszką i koprem, filet rybny z miruny(90g) panierowany smażony (ryba miruna, jajka, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), mąka kukurydziana, sól niskosodowa, pieprz cytrynowy, olej rzepakowy), surówka z ogórka kiszonego(80g) z marchewką, cebulą, musztardą i olejem (ogórek kiszony, marchewka, cukier, cebule, musztarda, olej rzepakowy). Kompot z owoców mieszanych (200ml) (truskawka, śliwka, aronia, porzeczka, agrest).
- 17 listopada (poniedziałek): Zupa warzywna (300ml) na kurczaku (30g) i indyku (20g) z makaronem zacierką, zieloną pietruszką i koprem (kurczak, indyk, marchewka, pietruszka, seler, por, makaron zacierka (mąka pszenna), ziemniaki, pietruszka zielona, koper, sól niskosodowa, pieprz czarny, ziele angielskie, liście laurowe), pieczywo pszenno-żytnie (mąka pszenna, żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól), pszenno-żytnie z ziarnami (mąka pszenna, żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól, słonecznik, siemię lniane, otręby pszenne, sezam) i żytnie (mąka żytnia, woda, kwas naturalny żytni, drożdże, sól). Mandarynka. Jogurt owocowy (z mleka).
Alergeny wytłuszczone:
W wyżej posiłkach mogą znajdować się substancje alergenne: pszenica (gluten), jaja, mleko i jego przetwory (laktoza), seler, ryby.
Do produkcji używana jest sól o obniżonej zawartości sodu w ilości 2,5 grama na osobę. Smażenie odbywa się na oleju rzepakowym. Do surówek i sałatek używany jest olej rzepakowy. Do słodzenia używany jest miód naturalny lub cukier trzcinowy w ilości 3 gramy na 250 mililitrów napoju do picia. Kompoty owocowe są niesłodzone.









